Over mij

cockside33

Nies blogt sinds april 2014 enthousiast voor Reismicrobe. Een blog die ze begon omdat ze het beu was enkel foto’s van haar reizen op Facebook te zetten, zonder het verhaal, de anekdote of de ultieme tip. Nies wilde haar avonturen delen, et voilà!

Voor ze deze blog startte, kroop ze al geregeld in haar pen. Zo hield ze tijdens haar stage in Rome in 2008 een Waarbenjij.nu bij waar ze over haar avontuur in de Italiaanse hoofdstad rapporteerde. Tijdens diezelfde stage schreef ze een alternatieve reisgids voor jongeren voor Cultureel Jongeren Paspoort.

Nies haar vingers hebben altijd gekriebeld: als kind wilde ze boeken schrijven, als tiener volgde ze de richting toerisme en als twintiger studeerde ze af als journaliste. Als bijna-dertiger vond ze een ideale combinatie: bloggen oven reizen.

Zelf omschrijft ze zich als een Rusteloze Reisfan gebeten door de Reismicrobe. Met een grote drang om veel te weten, te zien, te ervaren. Elke reis noemt ze een openbaring, elke reis is afvinken op de bucketlist. Reizen doet haar hart goed. Nies leeft naar het motto: “It’s better to see something once then to hear about it a thousand times”.

B (60)

De zin om te verkennen was altijd aanwezig maar werd aangewakkerd in 2008 na een bezoek aan een vriendin in Amerika. Een huis bouwen stak tijdelijk een budgettair stokje voor het reizen, maar gelukkig was er na Het Huis en Het Huwelijk weer tijd voor het exploreren van de planeet.

In april 2008 trok Nies naar de Verenigde Staten, in augustus 2013 naar Thailand, in april 2014 naar Zuid-Afrika en in maart 2015 naar Mexico. Steden als Budapest, Rome, Praag, en Barcelona zijn haar favorietjes. Thuis van een reis is het meteen over naar de orde van de dag: het plannen van een volgende!

B (32) B (47) IMG_0601

Volg Nies ook op social media: Facebook, Instagram, Pinterest & Twitter voor jouw dagelijkse portie reisinspiratie!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s