Reisadvies

HELP! WAAR MOET IK BEGINNEN..

Reizen kan vaak overweldigend zijn. Zeker het plannen van je reis. Een overvloed aan informatie komt op je af, en het verwerken er van is niet altijd even gemakkelijk. Moeilijk te geloven misschien, maar er zijn mensen die dat plannen graag doen: uren surfen, vluchten vergelijken, de beste hoteldeal zoeken, … Wie? Ik! Laat het zoekwerk voor je volgende trip aan mij over.

DUWTJE IN DE RUG OF VAN A TOT Z

Wanneer schakel je mij in? Wel, wanneer de kluwen van het internet niet meer te ontwarren zijn voor jou, wanneer je geen tijd hebt om je reis te plannen of wanneer je advies wil van iemand die ervaring heeft. Ik help je met het vinden van een gepaste vlucht, een hotelletje op maat of met andere te treffen voorbereidingen. Maakt niet uit of het over een rondreis, citytrip of backpackreis gaat, ik geef je een duwtje in de rug of regel alles van A tot Z.

MAG IK ER IN VLIEGEN?

Mail me op info@reismicrobe.com en omschrijf je wensen zo nauwkeurig mogelijk. Wil je een goedkoop vliegticket vinden? Op zoek naar een authentiek hotelletje of wil je me betrekken bij het plannen van je ganse reis? Als duidelijk is wat jullie vraag precies is, mail ik je een offerte en vragenlijst over de te plannen trip. Akkoord? Dan vlieg ik er in!

Mijn vingers kriebelen al,

Reismicrobe

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s